Известие

Collapse
No announcement yet.

Протече ми радятора за парното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Протече ми радятора за парното

Колеги изведхъж започна да ми се пълни при краката на шофьора с антифриз!!! днес започнах да го размонтирвам и да извадя радяторчето...но понеже се стъмни и преостанових.Много тегаво се маха това радяторче мамка му
    Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Тоз салам съм го ял и аз. Много е отвратително наистина. При мен се оказа не радиаторчето, а кранчето на парното. По-вероятно е то да е протекло, така че пак се увери от къде е теча. Сменях го 2 пъти, защото от магазина взех марка "BIRTH" и се оказа пълен шит. Пак ми изтече в краката още на първия ден. След манипулацията попивах антифриза от мокета с гъба. После го чистих със препарат за мокети, подсушавах го... и пак мина повече от половин година, докато джамовете ми спрат да се запотяват с мазни изпарения от антифриза. Гадост!!!
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

и при мен е от кранчето, но аз си имам от друга кола здраво оригинално и миаля него да сложа, мисля си че катоси сменях моторчето на клапата на въздуха вътре вън съм го наранил нещо ... сега ще смяня цялия радятор, и се надявам да нямам повече проблеми с него

Comment

Колега ако търсиш нещо по радиаторчето на парното за ГТВ-то на ФИАТ Типо е същото на мен в магазина ми казаха че няма за ГТВ в момента и няква цифра било хм викам я виж за Фиат Типо хоп 50-60лв
        ex. Alfa Romeo GTV 2.0 TS 110kW 98' LUSSO The SiLver BuLLeT

Comment

Колеги радяторчето е същото като на 145 1.3 боксер 95г. без климатик, предполагам става и от други алфи 96г. Колкото до проблема е отстранен!! Вече не се чувствам все едно ловя рибки
          Last edited by alfonco147GTA; d.m.y г., 00:24.

Comment

Смених радятора и сега всичко е оК.

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
              Тоз салам съм го ял и аз. Много е отвратително наистина. При мен се оказа не радиаторчето, а кранчето на парното. По-вероятно е то да е протекло, така че пак се увери от къде е теча. Сменях го 2 пъти, защото от магазина взех марка "BIRTH" и се оказа пълен шит. Пак ми изтече в краката още на първия ден. След манипулацията попивах антифриза от мокета с гъба. После го чистих със препарат за мокети, подсушавах го... и пак мина повече от половин година, докато джамовете ми спрат да се запотяват с мазни изпарения от антифриза. Гадост!!!
              Здравей колега,
              и аз от половин година имам леко изпотяване на предното стъкло. Къде се намира това кранче и как мога да разбера дали е от там.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Губи ли ти антифриз?

Comment

Губи, около 1 пръст за 4 5 месеца. Не ми проблема че губи а, че ми се цапа предното стъкло, нямах такива проблеми допреди 6 7 месеца.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Първоначално публикувано от kalvach Покажи съобщение
                    Губи, около 1 пръст за 4 5 месеца. Не ми проблема че губи а, че ми се цапа предното стъкло, нямах такива проблеми допреди 6 7 месеца.
                    сменяй + провери филтъра на климатика

Comment

Филтър на климатика, всмисъл филтъра на купето ли?

Comment

Първоначално публикувано от kalvach Покажи съобщение
                        Филтър на климатика, всмисъл филтъра на купето ли?
                        да.

Comment

Working...
                        X